Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ποδοσφαιρική ομάδα «Ερμής» Πλατάνου


 

Την πρωτοχρονιάτικη πίττα του έκοψε η ποδοσφαιρική ομάδα «Ερμής» Πλατάνου παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης του δήμου Αρχαιάς Ολυμπίας , των ποδοσφαιρικών σωματίων , κατοίκων και φιλάθλων .
Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό από τον πρόεδρο της ομάδας , Γιώργο Νάνο,  ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους( μεταξύ των οποίων η παραμονή στην κατηγορία) αλλά και στα προβλήματα ( κυρίως το γήπεδο) που αντιμετωπίζει το σωματείο.
 Στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην συνέχεια ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιος Κοτζιάς αφού πρώτα ευχήθηκε « σ΄ όλους χρόνια πολλά» , αναφερόμενος στο «καυτό πρόβλημα της ομάδας του Πλατάνου» τόνισε ότι « σταμάτησαν οι εργασίες στο γήπεδο επειδή σταμάτησε η χρηματοδότηση  του προγράμματος « ΘΗΣΕΑΣ» στο οποίο είχε ενταχθεί  το έργο.».  Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του ο δήμαρχος τόνισε ότι « το αίτημα της ομάδας , αλλά κατ΄ επέκταση του χωριού και της ποδοσφαιρικής οικογένειας  του νομού, είναι δίκαιο και γι΄ αυτό εκ μέρους της νέας δημοτικής αρχής θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες του γηπέδου.»
 Στην συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δ.Σ.  του δήμου Παντελής Παντελάκος ο οποίος δήλωσε «την συμπαράσταση του στην ομάδα αφού ως  « λάτρης της «στρογγυλής θεάς»  έχει περάσει από τα γήπεδα και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής» .
Ακολούθως χαιρετισμό εκ μέρους της ΕΠΣ Ηλείας απηύθυνε  το μέλος του Δ.Σ. Κυριάκος Κυριακόπουλος ο οποίος εξέφρασε  «την  ευχή του όχι μόνο για την παραμονή του «Ερμή»  στην κατηγορία αλλά και για την ενίσχυσή του ώστε να παίξει ουσιαστικό ποδοσφαιρικό ρόλο στην Ηλεία .».
Τον κύκλο των ομιλητών έκλεισε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Γιώργος Παναγόπουλος ο οποίος «ευχαρίστησε τους παριστάμενους στην εκδήλωση» και στην συνέχεια υποστήριξε « το δίκαιο αίτημα της ομάδας να παίξει σε ένα καλό γήπεδο .».
Την πίττα ευλόγησε ο εφημέριος πατήρ Χρήστος Κανελλόπουλος.




Δεν υπάρχουν σχόλια: