Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ωλονός: Ημερίδα στο Κούμανι για την προστασία, διαχείριση, και ανάδειξη του Οροπεδίου Φολόης

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η : Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη για την Προστασία, Διαχείριση και Ανάδειξη του Οροπεδίου Φολόης: Δημόσια Διαβούλευση εν όψει της επικαιροποίησής της.  Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

O Σύλλογος Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ερυμάνθου - Φολόης «ΩΛΟΝΟΣ», διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση για την ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ που αφορά την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και ΑΝΑΔΕΙΞΗ του ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΦΟΛΟΗΣ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο του δ.δ. Κούμανι δ.ε. Φολόης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

και προσκαλεί:

• τους ενεργούς πολίτες,

• τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων και αρχών,

• τους εκπροσώπους πολιτιστικών, περιβαλλοντικών και αναπτυξιακών οργανισμών και συλλόγων,

να εκφράσουν τις απόψεις τους και να καταθέσουν προτάσεις όσον αφορά την Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη.


                      ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                ΤΑ ΜΕΛΗ

Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη για την Προστασία, Διαχείριση και Ανάδειξη του Οροπεδίου Φολόης:

Δημόσια Διαβούλευση εν όψει της επικαιροποίησής της.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

19:30 Προσέλευση - Έναρξη εκδήλωσης.

19:40 Χαιρετισμός από την Αντωνοπούλου Ροϊδούλα, Υπεύθυνη Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου «Ωλονός» και συντονίστρια της εκδήλωσης.

19:45 Ομιλία από τον Λάττα Παναγιώτη, Δασολόγος, Προϊστάμενος Προστασίας και Δημόσιος Κατήγορος του Δασαρχείου Πύργου, με θέμα:

«Προστασία Δασικού Συμπλέγματος Φολόης – Κούμανι».

19:55 Ομιλία από τον Γαρουφαλή Νίκο, Περιφερειακός Σύμβουλος, για την ανάγκη Προστασίας, Διαχείρισης και Ανάδειξης του Οροπεδίου της Φολόης.

20:05 Κατάθεση πρότασης του Συλλόγου «Ωλονός», που αφορά την Προστασία, Διαχείριση και Ανάδειξη του Οροπεδίου της Φολόης, από τον Ανδρέα Χρονόπουλο, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου «Ωλονός» και τη Βάσω Χαριτοπούλου, Γραμματέα του Συλλόγου «Ωλονός».

20:15 Ανοικτή συζήτηση για την Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη για την Προστασία, Διαχείριση και Ανάδειξη του Οροπεδίου Φολόης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: