Έσπασε η σιωπή της Καμόρα στον Τύπο της Ηλείας!
Εμείς,οι συντάκτες του Αλφειού,ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας την εφημερίδα "ΠΡΩΤΗ",για το θετικότατο άρθρο που έγραψε!
Ήταν ζήτημα τιμής για εμάς που αγωνιζόμαστε επί έναν χρόνο και αντιμετωπίζαμε μέχρι τώρα θεούς και δαίμονες,να δούμε ένα θετικό δημοσίευμα σε εφημερίδα της Ηλείας!!!
Και τώρα...λυκόρνια, εσείς οι καταστροφείς της Πατρίδας μας, εσείς που ετοιμάζατε τους τάφους μας, εσείς που θέλατε να πάρετε τα σπίτια μας για μερικά ευρώ χρέος στην εφορία, εσείς που θέλετε να ξεκληρίσετε τις ελληνικές οικογένειες, ετοιμάστε βαλίτσες...,ή μάλλον εστέ έτοιμοι για...κοινωνική εργασία! Δηλαδή,...καροτσάκι,σκούπα και φαράσι για να μαζεύετε τις γόπες από τους δρόμους μας! Τελειώσατε!
ΠΡΩΤΗ 1(1.jpg
Η επαφή του κλιμακίου με το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πηνειού, έγινε μέσα σε κλίμα που κατ' αρχήν ήταν γεμάτο αμφιβολίες, λόγω των υπέρογκων χρηματικών ποσών που ακούστηκαν, αλλά κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης το περιβάλλον ζεστάθηκε, με τους Συμβούλους να ερωτούν με ενδιαφέρον δηλώνοντας στο τέλος, πολλοί από αυτούς,ότι αφού το ενδιαφέρον τους είναι η ανάπτυξη του τόπου τους,δεν έχουν κανέναν λόγο να μην συμφωνήσουν!!!
ΠΡΩΤΗ 2(2.jpg
Τώρα το μόνο που απομένει είναι,αν πράγματι αγαπούν τους συμπατριώτες τους και τον τόπο τους (κάτι που θεωρούμε δεδομένο για κάθε έναν ξεχωριστά και για όλους μαζί, Συμβούλους και Δήμαρχο, αλλά κατ' επέκταση όλους τους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους των Δήμων της Ηλείας), να δώσουν την απαραίτητη εξουσιοδότηση στον Δήμαρχό τους, για να ξεκινήσει το..."θαύμα" της ανάπτυξης της Ηλείας μας και να ξαναγυρίσει το χαμόγελο στα χείλη των χιλιοβασανισμένων συμπατριωτών μας και σε εμάς,βεβαίως!!!
ΠΡΩΤΗ 3(3.jpg

Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ:Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!!


Συνέλληνες...αντισταθείτε!!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ...ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕΤΗΝ 6/10/2013 ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Δ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ(ΜΑΙΑΝΔΡΟ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ http://dionios.blogspot.gr/ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΑΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! 
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ! 
Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! 
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΣΤΡΕΦΙΟΥ! 
ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ! 
ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ! Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΑΝ ΝΤΟΜΙΝΟ!


ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ...
ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ, ΛΕΕΙ,Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ!ΛΕΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΑΝ...
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...
-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ ΓΙΕΣ!
-ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ...ΓΙΕΣ!
-ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ...ΓΙΕΣ!
-ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ...ΓΙΕΣ!
-ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ OLYMPIC GAMES (ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ)...ΓΙΕΣ!!! (ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ,ΧΩΡΙΣ ΤΟ OLYMPIC ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΦΛΟΓΑ)!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!
ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ...

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ, ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕI E.N.D. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΑΧΝΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΦΟΡΙΕΣ, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ Κ.Λ.Π.!!!

ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ...