Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Αίσιο τέλος είχε ατύχημα με ανήλικους στο ΑντρώνιΤην ενημέρωση έκανε στο facebook, ο ανήλικος που προκάλεσε το ατύχημα:
«Την Κυριακή 10.04.2011 (όπως μας ενημέρωσε ο) σημειώθηκε με υπεύθυνο εμένα, γιατί ήμουν ανώριμος και ανεύθυνος, αψήφησα τον κίνδυνο και το αποτέλεσμα ήταν να βάλω σε κίνδυνο την ζωή των αδελφών μου, δύο συγχωριανών μου αλλά και τη δική μου ζωή!!! Το μάθημα μου από αυτή την εμπειρία είναι ότι… η ζωή είναι πολύ μικρή και δεν αξίζει να την χάσουμε για μια βλακεία…!»   
Λυπάμαι πολύ για το συμβάν και χαίρομαι που βγήκατε σώοι, 5-6 άτομα από το χωριό μας. Χαίρομαι επίσης γιατί αυτό το τρομακτικό  δυστύχημα, σου έγινε μάθημα ζωής. Όλοι μας όταν είμαστε πιτσιρίκια κάναμε ζημιές και παιδικές αταξίες αλλά όταν γινόμαστε αντιληπτοί από τους μεγάλους, τρώγαμε το ξύλο της αρκούδας.
Όπως θα γνωρίζεις, από τότε που ήσουν τσορομπίλη, έχω καταγράψει αρκετές στιγμές, να οδηγείς το τρακτέρ και μάλιστα με 3-4 πιτσιρικάδες σκαρφαλωμένους στα φτερά του. Επίσης μου έχουν έλθει βίντεο που δείχνουν το αυτοκίνητο που κατάντησε τώρα ένα μάτσο σίδερα, να το οδηγείτε την νύχτα, εσύ και ο μικρότερος αδελφός σου.
Είσαι αρκετά μεγάλος τώρα για να καταλάβεις ότι την πολύ μεγάλη ευθύνη για το συμβάν την έχει ο πατέρα σου. Τον είχα προειδοποιήσει πριν χρόνια και η απάντηση που μου έδωσε ήταν: «γιατί, δεν οδηγάει καλά το παιδί; ή την άλλη φθηνή δικαιολογία, «άμα δεν του δώσω το τρακτέρ δεν μου κάνει δουλειές». Του ανταπάντησα βέβαια με πολύ σκληρά λόγια και έκτοτε με αφορμή αυτό το συμβάν, άρχισε να δυσφημίζει το έργο μου σχετικά με το λαογραφικό μουσείο στο Αντρώνι.
Δεν σου κρύβω ότι σκέφτηκα αρκετές φορές να στείλω τις φωτογραφίες και τα βίντεο στις αρχές αλλά στο τέλος, για ευνόητους λόγους, υποχωρούσα. Τώρα όμως νοιώθω συνυπεύθυνος γιατί τότε δεν το κατήγγειλα και αν το ατύχημα είχε διαφορετική έκβαση οι τύψεις δεν θα με άφηναν ποτέ.
Πηγή: www.antroni.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: