Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Νίκος Κατσαντώνης 1941-2015

Έφυγε από κοντά μας σήμερα, ξημέρωμα Σαββάτου 13.06.2015, ο Νίκος Κατσαντώνης του Αθανασίου (Μαντράχαλος) που γεννήθηκε πριν 74 χρόνια.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 16.30 στο Πανόπουλο. Στη σύζυγό του Ολυμπία, στα παιδιά του Θανάση, Παναγιώτη, Μαρία, Νίκη και σε όλους τους συγγενείς του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.
Για την ενημέρωση ευχαριστούμε τον φίλο Γιώργο Μαρκόπουλο.
Νίκος Κατσαντώνης 1941-2015
Ο Νίκος Κατσαντώνης γεννήθηκε στην καρδιά της κατοχής το 1941. Στη διάρκεια της ζωής του ασχολήθηκε κυρίως με την κτηνοτροφία και διατηρούσε έως και σήμερα καφενείο και κρεοπωλείο στο Πανόπουλο.
Ήταν κοινωνικός χαρακτήρας, αλληλέγγυος, ζωντανός, φιλικός, συνεργάσιμος και ευχάριστος τύπος. Αυτά τα χαρακτηριστικά του, τον βοηθούσαν να διαθέτει πειθώ, να αναπτύσσει καλές σχέσεις και να παρέχει τη συνδρομή του σε όσους τη χρειάζονταν αλλά και να εμπλέκεται σε δραστηριότητες που αφορούσαν το τόπο μας. Δεν θα ξεχάσω την αγωνία του Νίκου για το μέλλον του δήμου. Παρακολουθούσε ανελλιπώς τις συνεδριάσεις, έστω και μόνος ή με τον φίλο του όπως φαίνεται και από τις εικόνες που έχω καταγράψει. Τον κατατάσσω σε έναν από τους πιο ενεργούς πολίτες που άφησε το στίγμα του στην κοινότητα Αντρωνίου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.
ΒΙΝΤΕΟ: 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: