Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Παραλαβή του ελικοδρομίου Πλατάνου Ολυμπίας


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το πρωί η διοικητική παράδοση – παραλαβή του ελικοδρομίου Πλατάνου από την 117 Π.Μ. στον δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας.
Για το σκοπό αυτό πολυμελής κλιμάκιο από την 117 Π.Μ. αποτελούμενο  από τον αντισμήναρχο Βασίλη Δούκουρη, τον σμηναγό Χρήστο Καλογερόπουλο, τον υποσμηναγό Νικόλαο Κολιό, τον υποσμηναγό Διονύσιο Τσουκαλά και τον αρχισμηνία Γιώργο Μπέκα  επισκέφτηκαν αρχικά τον χώρο του ελικοδρομίου  όπου  είχαν  συνάντηση    με τον δήμαρχο Θύμιο Κοτζιά , με τους αντιδημάρχους Πέτρο Γιαννακόπουλο και Γιώργο Γεωργακόπουλο καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου.

 Έπειτα από την αναλυτική κουβέντα που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών ,  σχετικά με τις ενέργειες αλλά και τις εργασίες που υπολείπονται να γίνουν ώστε το ελικοδρόμιο να λειτουργήσει ως πολιτικό, και οι δύο αντιπροσωπείες μεταφέρθηκαν στο δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας όπου και υπογράφηκε το πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής. Τόσο από τους αξιωματικούς της 117 Π.Μ. όσο και από την δημοτική αρχή τονίστηκε η ανάγκη της  από κοινού προσπάθειας των δύο πλευρών για να λειτουργήσει το ελικοδρόμιο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: