Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Εκδήλωση για την προστασία του δρυοδάσους στη Γιάρμενα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ 17.11.2012 η εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας με την «Εθελοντική Ομάδα Δασοπυρόσβεσης Φολόης και τον Σύλλογο Φολοητών «ο Κένταυρος».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο παλιό σχολείο στην αίθουσα «Μπάμπης Παπαθεοδώρου» παρουσία εκπροσώπων φορέων και αρχών και πλήθους πολιτών.


Τα μέτρα προστασίας και διαφύλαξης του δρυοδάσους παρουσίασαν με εισηγήσεις τους ο διευθυντής δασών Ν. Ηλείας Διονύσιος Θωμόπουλος και ο δασάρχης Πύργου Νίκος Χριστοδούλου.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιος Κοτζιάς, η βουλευτής Ηλείας Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ο υποδιοικητής του Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας κ Αργυρόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Ωλονός» Ηλίας Τουτούνης, ο εκπρόσωπος του εκπολιτιστικού συλλόγου των εν Αθήναις Περσαιναίων κ. Δημητρόπουλος Νικόλαος, η διευθύντρια των εντελλόμενων του υπουργείου περιβάλλοντος κ. Καλομπρέζου Ιωάννα, ο πρόεδρος των βιοκαλλιεργητών Ηλείας, κ. Καράμπελας Αλέξης, ο πρόεδρος του φυσιολατρικού συλλόγου «Επτάλοφος» κ. Αχιλλεόπουλος Παναγιώτης, ο αντιπρόεδρος της περιβαλλοντικής δράσης Ηλείας, κ. Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος κ. α. Επίσης, στο τέλος συζήτησης, ακούστηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις από πολίτες για την ουσιαστική προστασία του δάσους.

Την εκδήλωση έκλεισε η σύμβουλος στρατηγικής διαχείρισης και γραμματέας του συλλόγου «Ωλονός», κ. Χαριτοπούλου Βασιλική.
Την εκδήλωση συντόνισε η υπεύθυνη τύπου του συλλόγου «Ωλονός», κ. Αντωνοπούλου Ρόη.
Πηγή: www.antroni.gr

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δείπνο στην ταβέρνα «οι Κένταυροι» του Ταμπουρόγιαννη, με νόστιμα τοπικά εδέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: