Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΗ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

 
Ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων της πόλης της Ολυμπίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στο δημαρχείο με αντικείμενο συζήτησης την προετοιμασία για την τελετή της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
Ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων της πόλης της Ολυμπίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στο δημαρχείο με αντικείμενο συζήτησης την προετοιμασία για την τελετή της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.
Στην σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρεία του αναπληρωτή δημάρχου Γιώργου Δεββέ  έλαβαν μέρος ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Καρυώτης , ο πρόεδρος του Ολυμπιονίκη Γιώργος Παναγιωτόπουλος , ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αρχαίας Ολυμπίας Θεόδωρος Σπηλίοπουλος , από το  Σύλλογο Ξενοδόχων ο πρόεδρος Βασίλης Τυλιγάδας και ο Γιώργος Σπηλίοπουλος  και από τον Φυσιολατρικό Σύλλογο η πρόεδρος Έλκε Σπηλιοπούλου και η Αλεξία  Λιάγκουρα.
 Αναφερθείς στο θέμα ο αναπληρωτής δήμαρχος  Γιώργος Δεββές είπε μεταξύ άλλων
« Στις 10 Μαΐου , η Ελλάδα , η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος , η Ηλεία ,  η Αρχαία Ολυμπία  θα στείλουν προς όλη την ανθρωπότητα τα πανανθρώπινα μηνύματα της ειρήνης , της αλληλεγγύης και της συναδέλφωσης των λαών με την γιορτή της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας  για τους Αγώνες του Λονδίνου . Το Αρχαίο Στάδιο την μέρα αυτή θα πρέπει να γεμίσει από νέους αλλά και  από ανθρώπους κάθε ηλικίας προκειμένου να στείλουμε ως χώρα ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σ΄ όλο τον κόσμο.  Η Αρχαία Ολυμπία  θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι  καλός οικοδεσπότης . Μια πόλη  φιλόξενη , ικανή να τελέσει με επιτυχία την μεγαλύτερη ίσως γιορτής σε επίπεδο χώρας . Το στοίχημα είναι μεγάλο και πρέπει να το κερδίσουμε.»
 Ως προς το πρόγραμμα το οποίο θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες ο κ Δεββές τόνισε ότι «λόγω των εθνικών εκλογών την Κυριακή 6 Μαίου ,  το  πολιτιστικό  πρόγραμμα του δήμου  θα ξεκινήσει την Δευτέρα 7 Μαίου με πλούσιες και πολλές εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο στο κοινό».
Τέλος ο κ Δεββές κάλεσε τους φορείς , τα σχολεία της Πελοποννήσου και όλους τους πολίτες να κατακλείσουν την μέρα αυτή το Αρχαίο Στάδιο Ολυμπίας για τον εορτασμό της παγκόσμιας μέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: