Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Πόσες καταστροφές θα αντέξουμε;



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

     Η κυβέρνηση πρέπει επειγόντως, χωρίς να υπολογίζει το οικονομικό κόστος, να λάβει τα αναγκαία μέτρα για την ανακούφιση και την προστασία των πληγέντων, την άμεση και ασφαλή λειτουργία του νοσοκομείου, την πλήρη αποζημίωση των σπιτιών των μαγαζιών, της αγροτικής παραγωγής και εγκαταστάσεων.
     Και για τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τον πολύπαθο λαό της Ηλείας είναι εγκληματικές οι ευθύνες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, των στελεχών τους στην Τοπική Διοίκηση, γιατί άφησαν τις πόλεις, τα χωριά, την αγροτική παραγωγή της, χωρίς έργα και μηχανισμούς αντιπλημμυρικής προστασίας, παρά τις προειδοποιήσεις, τις καταγγελίες και διεκδικήσεις οργανώσεων και φορέων της περιοχής. Το πόσο μεγάλες είναι οι ευθύνες τους αποκαλύπτεται από το γεγονός ότι δεν είχαν πάρει ούτε τα στοιχειώδη μέτρα για την προστασία του νοσοκομείου.
     Τα στελέχη και μέλη του ΚΚΕ, καθώς και ο βουλευτής του από την Αχαΐα, βρίσκονται σε κινητοποίηση για να εκφραστεί η λαϊκή αλληλεγγύη και οργάνωση, η διεκδίκηση των άμεσων μέτρων.

ΑΘΗΝΑ 5/2/2012                               ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: