Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Περιοδικό "ΚΟΤΙΝΟΣ"

Κυκλοφόρησε το περιοδικό "ΚΟΤΙΝΟΣ" που εκδίδει ο συνδημότης μας κ. Γιώργος  Κοσμόπουλος. Το όνομά του, Κότινος (αγριελιά) ήτανε το ιερό δένδρο από το οποίο έπλεκαν τα στεφάνια, ως μοναδικό βραβείο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το περιοδικό θα κυκλοφορεί κάθε τρεις μήνες, στα Ηλιοστάσια (χειμερινό και θερινό) και τις Ισημερίες (εαρινή και φθινοπωρινή).
Το πρώτο τεύχος του περιοδικού είναι αφιερωμένο στο νομό Ηλείας και στους επτά νέους Καλλικρατικούς δήμους. Τα επόμενα τεύχη που θα ακολουθήσουν, θα ασχολούνται με την καταγραφή της Ιστορίας και της  Τουριστικής προβολής του τόπου μας.
Τον εκδότη κύριο Κοσμόπουλο, τον γνώρισα μέσα από τα ιστορικά δημοσιεύματα και  τις υπέροχες φωτογραφίες του,  στα περιοδικά και τον τύπο της Ηλείας. Ήταν από τους πρώτους που ενεθάρρυνε την προσπάθεια τούτης εδώ της σελίδας και απλόχερα με τη συνεισφορά του δημοσίευσε άρθρα ιστορικού περιεχομένου και φωτογραφίες του.
Εύχομαι το καλαίσθητο περιοδικό του  συντοπίτη φίλου, να έχει καλή και διαχρονική πορεία και να συμβάλει στην πνευματική πρόοδο,  προβολή και ανάδειξη της Ηλείας μας.
Κώστας Παπαντωνόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια: