Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή πίτας και αρχαιρεσίες στον πολιτιστικό σύλλογο Αγίας Άννας
 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και φέτος η εκδήλωση για την κοπή πίτας και εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ στον Σύλλογο μας. Στο φιλόξενο χώρο της αίθουσας του Σπυροπούλειου πνευματικού κέντρου ψυχικου , έδωσαν το ραντεβού τους οι Αγιανανναιοι της Αθήνας για να ανταλλάξουν ευχές με τους συμπατριώτες τους, αλλά και να εκλέξουν το νέο ΔΣ του Συλλόγου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αυγερινός Παπαδόπουλος και ο Ανδρέας Χρονοπουλος υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού ΦΟΛΟΗ και αντιπρόεδρος του συλλόγου προστασίας της φύσης "ΩΛΟΝΟΣ".
Να σημειωθεί, ότι έγινε ανάγνωση των πεπραγμένων για το έτος 2014 Το νέο συμβούλιο το οποίο προέκυψε ομόφωνα από την γενική συνέλευση και αποτελείτε ΚΥΡΙΩΣ από νέα παιδιά που χρειάζονται την υποστήριξη μας είναι:
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΚΑΛΗ,
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ,
ΑΡΣΑ ΚΕΒΟΡΚΙΑΝ,
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ,
ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ,
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.
ΟΙ τυχεροι, στους οποίους έλαχε το φλουρί της πίτας, ήταν η σύζυγος του Χρήστου Φωτόπουλου και από τους ξενιτεμένους η οικογένεια του αποθανόντος Σωτήρη Παπαδόπουλου από τον Καναδά .
 Μέσα από τούτες τις γραμμές, να τους ευχηθούμε το 2015 να τους χαρίσει υγεία κι ας είναι η χρονιά που θα πραγματοποιηθούν οι μεγάλες & μικρές προσδοκίες τους.Δεν υπάρχουν σχόλια: