Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Φωτογραφίες από το πρώτο αντάμωμα των συμμαθητών το 2007


Φωτογραφίες από το πρώτο αντάμωμα παλιών συμμαθητών και καθηγητών του Γυμνασίου Λαμπείας που έγινε ύστερα από 40 χρόνια στις 28-29 Ιουλίου 2007.

Στην περσινή συνάντηση, τον Αύγουστο του 2019, ανέλαβα την ευθύνη να σας παρουσιάσω σταδιακά από εδώ όλο σχεδόν το υλικό που υπάρχει σε βίντεο και φωτογραφίες από το Γυμνάσιο της Δίβρης.
Ξεκινώ σήμερα από την πρώτη συνάντηση του 2007 που εγώ ήμουν απών αλλά όλοι σχεδόν ήσασταν εκεί πολλοί μαθητές, όλοι οι καθηγητές μας και ο αείμνηστος Κώστας Ασλανίδης. Όλο αυτό το υλικό προέρχεται από τον συμμαθητή μας, Γιάννη Ντινόπουλο που διοργάνωσε και την τελευταία μας συνάντηση.
Επειδή εδώ οι φωτογραφίες είναι πολλές και ο όγκος μεγάλος για το διαδίκτυο, σκέφτηκα να τις τοποθετήσω όλες σε ένα βίντεο να το ανεβάσω στο youtube για να μείνει και να μπορούν να το δουν ή να το αποθηκεύσουν όλοι. Εάν πάλι κάποιος επιθυμεί να έχει τις φωτογραφίες και μία-μία, μπορεί να τις ζητήσει από τον Γιάννη ή από την αφεντιά μου.
Στη συνέχεια θα αναρτήσω σπάνιες φωτογραφίες από τη σχολική περίοδο, κατόπιν από το οικοτροφείο και πολύ αργότερα (όταν θα έχουμε ημερομηνία για την επόμενη) θα παρουσιάσω την τελευταία συνάντηση του 2019 που θα είναι και πολύ ενδιαφέρουσα.
Υπάρχει όμως ένα κενό από την συνάντηση του 2010 που έχει χαθεί από το αρχείο μου, και εδώ θα ήθελα να παρακαλέσω όσους έχουν υλικό να μας το δώσουν ή να το δημοσιοποιήσουν ο ίδιοι.
Κώστας Παπαντωνόπουλος Γενάρης 2020
Υγ. Στο βίντεο τραγουδάει η Σταυρούλα Δαλιάνη, (λίγο παραπάνω από τη Δίβρη) σε καταγραφή για την διάσωση των δημοτικών μας τραγουδιών με τον φίλο μου λαογράφο, Ηλία Τουτούνη.
2007 Ανακοίνωση Α' Συνάντησης Συμμαθητών Γυμνασίου Λαμπείας http://www.antroni.gr/index.php/o-topos-mas/meletes-pnevmatika/sxoleia-ekpaidefsi/1189-gymnasio-lampeias-divris

Τέταρτο αντάμωμα συμμαθητών στις 24 Αυγούστου 2019 στη Δίβρη http://www.antroni.gr/index.php/8-frontpage/1625-tetarto-antamoma-symmathiton-stis-24-avgoystou-2019-sti-divri

Δεν υπάρχουν σχόλια: