Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Άννα Μπαντούνα (του Μπαμπόγιωργα) (1946-2019)

Άννα Μπαντούνα (του Μπαμπόγιωργα) (1946-2019)
Έφυγε την Παρασκευή 4.01.2019 η Ιωάννα (Άννα) Μπαντούνα - Freeland του Γιώργη  (Μπάμπη 1909) και της Φρόσως (του Κάνταλου) που γεννήθηκε πριν 73 χρόνια στο Αντρώνι.
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός και η καύση της έγινε χθες Τετάρτη 16.01.2019 στο Λονδίνο.
Στα παιδιά της Liza, Angela, στα αδέλφια της Λάμπη, Νίκο, Ντίνα, Βάσω, Αντώνη και σε όλους τους συγγενείς της τα θερμά μας συλλυπητήρια.
Η Άννα έφυγε μικρή από το χωριό μας και αργότερα μετανάστευσε και παντρεύτηκε στο Λονδίνο τον Freeland όπου έζησε μαζί του όλα τα χρόνια ως που έφυγε και αυτός.
Επισκεπτόταν ταχτικά την Ελλάδα για να δει τους συγγενείς της αλλά και να μεταβεί στον τόπο που μεγάλωσε και αγάπησε τόσο, το χωριό της. Μάλιστα πριν λίγα χρόνια την είχαμε δει και την φωτογραφήσαμε από μακριά στο Αντρώνι, στις 23 Αυγούστου του 2015.
Είναι συγκινητικό να ακούμε ότι η Άννα είχε δώσει εντολή στα παιδιά της να σκορπιστεί η στάχτη της στο Χάνι του Μπάμπη, εκεί απάνω στην «Ε.Ο.111». Το χάνι το δημιούργησε ο παππούς της ο Χαράλαμπος Μπαντούνας (Γερομπάμης 1871) και εκεί η Άννα πέρασε τα παιδικά της χρόνια με τους γονείς της και τα αδέλφια της.
Η Άννα ήταν ένα από τα 8 παιδιά του Μπαμπόγιωργα και της Φρόσως του Κάνταλου και  φεύγει να ανταμώσει τα αδέλφια της, την Πόπη και τον Βασίλη που πέθανε στη Βραζιλία.
Η ΑΝΝΑ ΣΤΟ ΑΝΤΡΩΝΙ ΤΟ 2015
ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ
Χαράλαμπος Μπαντούνας, παππούς -  Καλλιόπη Παπούλια (Ρούσου), γιαγιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: