Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Νέο αυτοκίνητο περιπολίας στο Δασαρχείο Πύργου.

Νέο αυτοκίνητο παρέλαβε ο Παναγιώτης Λάττας για τις ανάγκες της υπηρεσίας του Δασαρχείου του Πύργου μετά από απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη. Οι σύλλογοι Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς «Ωλονός » και του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου Φολόης – Αρχαίας Ολυμπίας ανέλαβε όλες τις ευθύνες για να υλοποιηθεί άμεσα το αίτημα.

Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Λάττας ανέφερε πως το καινούργιο όχημα της υπηρεσίας του Δασαρχείου του Πύργου παρέχει τις υπηρεσίες του για να εξαλειφθούν τα συμβάντα παραβατικότητας εφόσον θα είναι διαθέσιμο στο προσωπικό του δασαρχείου του Πύργου έτσι ώστε να πραγματοποιούνται οι αναγκαίες περιπολίες. Επίσης ο κ. Λάττας, εκ μέρους και του προσωπικού, ευχαρίστησε δημόσια τον Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Τσιρώνη για τη διάθεση αυτοκινήτου στην υπηρεσία προκειμένου να βοηθήσει στην προσπάθεια τους για την πάταξη φαινομένων της παραβατικότητας καθώς επίσης και της προστασίας των δασών και δασικών εκτάσεων και του ευρύτερου φυσικού περιβάλλοντος. Τις ευχαριστίες τους έκφρασαν και στον Πρόεδρο του συλλόγου Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς «Ωλονός » κ. Κώστα Παπαντωνόπουλο καθώς επίσης και στον πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Φολόης – Αρχαίας Ολυμπίας κ. Κώστα Μπιλάλη για την πολύτιμη βοήθεια τους στο να διατεθεί άμεσα στην υπηρεσία τους το όχημα.
Πηγή:amaliadanews

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΤΖΟΊ' ΗΛΕΙΑΣ, ΤΟΣΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΙ ΓΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΗΝΗ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΝΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ,,,,